Behandelingen

Iedereen kent het wel, droge en schrale handen. Voornamelijk in de winter is dit een veelvoorkomend probleem. Maar niet alleen het koude winterweer zorgt ervoor dat de handen sneller uitdrogen en schraal worden. Denk maar eens aan de huishoudelijke klussen, zoals afwassen en de ramen zemen. Hiervoor gebruikt u verschillende schoonmaakmiddelen en deze zorgen er weer voor dat de huid sneller uitdroogt.
Enkele tips om dit te voorkomen:

  • Draag handschoenen of wanten wanneer u naar buiten gaat;
  • Draag handschoenen bij schoonmaakwerkzaamheden;
  • Dep de handen goed droog na het wassen;
  • Ga niet met natte handen naar buiten;
  • Smeer de handen regelmatig in met een lotion of handcrème.

Een Manicure of Paraffine handpakking zijn dan ook een ideale aanvulling op de dagelijkse verzorging van uw handen en nagels.

Manicure

Bij een manicure worden uw handen eens extra verwend. Na het in vorm vijlen van de nagels en het verzorgen van de nagelriemen, krijgen uw handen en onderarmen een heerlijke scrub om alle dode huidcellen te verwijderen.Lomasi
Na de scrub volgt een handmasker die uw huid weer optimaal hersteld.
Tijdens deze stap worden uw handen en onderarmen gemasseerd.
De behandeling wordt afgesloten met een heerlijke lotion en de nagelriemen worden nog even extra verwend met een nagelriemolie.
Met mooie gelakte nagels naar huis? Dat kan! Combineer de manicure met een afspraak voor gepolish en ontvang een leuke korting. (Let op de korting is in het prijzenoverzicht al verrekend)

Gelpolish

U kent het vast wel:
Bent u zo lang bezig geweest om uw nagels netjes te lakken, beschadigen ze omdat ze nog niet goed droog waren.
Of bladderen ze na een paar dagen al af.

Daar is nu een oplossing voor!ManiQ Kleuren
Met ManiQ en Go Time kunt u minimaal 2 weken lang genieten van mooie gelakte nagels. De lak droogt onder de uv lamp waardoor u na het lakken direct weer verder kunt met uw bezigheden. De lak is geschikt voor zowel natuurlijke-  of acryl nagels.

Het biedt extra stevigheid voor de natuurlijke nagel, wanneer u liever geen kunstnagels draagt. U kunt kiezen voor een leuk kleurtje, met of zonder glitter, of een klassieke french manicure. Liever geen kleur? Dan kunt u de nagels ook laten lakken met een transparante lak, uw nagels krijgen dan een mooie glans en zijn extra stevig.

maniq banner

Kunstnagels

Bij Sabine’s Sparkling Nails kunt u uiteraard ook terecht voor kunstnagels. Wij hebben er voor gekozen om alleen nog acryl nagels te zetten, omdat er bijna geen vraag (meer) is naar gelnagels. Acryl nagels worden gemaakt van een poeder en een liquid. Deze combinatie vormt een vloeibaar bolletje welke direct op de nagel word gemodelleerd. Acryl droogt gewoon door de buitenlucht waardoor je deze niet kan blijven modelleren zoals met de gel. De behandeling duurt daarom ook korter omdat je de hand niet iedere keer onder de lamp hoeft te plaatsen. Zodra de acryl is uitgehard kunnen ze mooi in vorm worden gevijld. Voordeel van acryl is dat het heel erg stevig is.

Zijn kunstnagels voor iedereen geschikt?
Nee, kunstnagels zijn niet voor iedereen geschikt. Het kan voorkomen dat de kunstnagels snel weer loslaten, ze worden als het ware afgestote van de natuurlijk nagel. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals de hormoonhuishouding of bijvoorbeeld bij zwangerschap. Bij gebruik van bepaalde medicijnen kan de kunstnagel ook (sneller) loslaten. Het komt ook voor dat gel bijvoorbeeld niet goed blijft zitten maar acryl weer wel, of andersom. Ook uw dagelijkse werkzaamheden en hobby’s zullen de keuze voor gel of acryl beïnvloeden.
Sabine’s Sparkling Nails zet geen kunstnagels bij klanten onder de 18 jaar.