Behandelingen

Op deze pagina vind u meer informatie over de behandelingen die ik aanbied in de nagelstudio. Vergeet ook niet even een bezoekje te brengen aan de pagina Verzorgingstips en adviezen.

Door deze tips en adviezen thuis goed op te volgen zorgt u ervoor dat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw nieuwe set nagels, of dit nu een behandeling gelpolish of natural nailtreatment is. Draag uw nagels als sieraden en verzorg ze goed zodat de gezondheid van de natuurlijke nagel en een goede hechting kan worden gewaarborgd.


Manicure

Heeft u last van droge en schrale handen? Dan kunnen uw handen wel wat extra verzorging gebruiken. Bij een manicure behandeling worden de nagelriemen verzorgd met Dadi’ Oil, de nagels gevijld, de handen gescrubd met Dadi’ scrub en gemasseerd met een heerlijke Luxury Dadi’ Lotion. Deze producten hebben een heerlijke frisse geur en zitten vol met essentiële oliën en natuurlijke vitamine E. Om zo lang mogelijk plezier te hebben van deze behandeling is het aan te raden om ook thuis de handen goed te blijven verzorgen. Draag handschoenen wanneer het kouder wordt, draag huishoudhandschoenen wanneer u gaat afwassen of soppen in huis, olie de nagelriemen en nagels 2 maal daags en smeer ze regelmatig in met de lotion.

Gelpolish

Hoe frustrerend is het wanneer je een hele tijd hebt gezeten om je nagels netjes te lakken en ze dan vervolgens beschadigen omdat ze nog niet helemaal droog waren, of het patroon van uw lakens erin staan omdat de lak nog niet volledig uitgehard was. Of dat ze na een paar dagen alweer afbrokkelen en je weer helemaal opnieuw kunt beginnen.

Daar is nu een oplossing voor!
Met een behandeling gelpolish kunt u minimaal 2-3 weken lang genieten van mooie gelakte nagels. De lak droogt onder de uv/led lamp waardoor u na het lakken direct weer verder kunt met uw bezigheden. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat de lak beschadigd of afbrokkelt. In de loop van de jaren heb ik het assortiment kleuren flink uitgebreid en kunt u kiezen uit een groot scala aan kleuren. Met of zonder glitters, rood, roze, blauw, groen, paars, bruin, nude, zwart, grijs, wit, naturel of een french manicure. Kijk gerust eens op mijn facebook pagina of instagram pagina voor meer foto’s ter inspiratie.

Naturel Nail Treatment

Natural nail treatment, oftewel natuurlijke nagel behandeling, is de laatste tijd steeds meer in trek en word steeds populairder. En ik snap wel waarom. Deze geweldige producten verstevigen en verfraaien de natuurlijk nagel waardoor je deze langer kan laten groeien zonder dat er een kunstnagelproduct aan te pas komt. De natural nail treatment producten zijn ook nog eens soak off, wat inhoud dat deze producten afgeweekt kunnen worden. Daarmee voorkom je dat er steeds op de natuurlijke nagel gevijld word.

Wanneer u kiest voor een behandeling natural nail treatment is het goed om te weten dat de nagels niet verlengd worden! Het is immers een natuurlijke nagel behandeling waarbij we op de natuurlijke nagels werken. Afhankelijk van de gezondheid en stevigheid van de natuurlijke nagel kan er uit drie verschillende producten gekozen worden, namelijk de rubber base, brush on fiber en brush n love. Tijdens de behandeling beoordeel ik welk product het beste gebruikt kan worden.

De natural nail treatment producten komen in prachtige nude kleuren, maar uiteraard is het ook mogelijk om één van de vele gelpolish kleuren te kiezen.